Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie


Grote foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden  Foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden  Foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden  Foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden  Foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden  Foto Prachtige, lieve 8,5 jarige KWPN rijpaardmerrie Dieren en Toebehoren Paarden 
Prijs
€ 5450
Locatie Wuustwezel  (Antwerpen)

Kenmerken

Geslacht Vrouwtje
Kleur Bruin

Beschrijving

Emy D'Arezzo is de naam van deze prachtige dame. Emy is geboren 18 mei 2009 en heeft een goed KWPN papier van Arezzo VDL x Notaris X Tolad x Duc de Normandie. Ze is in bezit van een paspoort met chip en vrij van gebreken.

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandarts rapport.
Ze is ca 1,66 m hoog en lekker fors, ze heeft een beetje aanleg om dik te worden want ze eet heel erg graag.... Dit maakt haar prachtig om te zien: barok rond en gezond.

Het vorige baasje moest haar met pijn in het hart wegens omstandigheden verkopen en ze schrijft:
"Voor de nieuwe eigenaar van Emy. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een echt toppertje is. .....Ze is gek op aandacht, ze vindt het heerlijk om gepoetst te worden....Onder het zadel is het eigenlijk een ideaal paard, voor de beginners is ze erg lief en zacht en voor de gevorderde zal ze voldoende pit hebben. Ze is gek op springen , wordt dan wel wat fanatiek. Ik hoop dat je veel plezier hebt aan haar. Op de USB stick heb ik wat foto's gezet van haar ook uit haar jongere periode. "


Prijs is inclusief 21% BTW.
Wordt met garantie verkocht, inruil bespreekbaar.
Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Kenmerken: Geslacht: Vrouwtje, Kleur: Bruin, Kopen in Wuustwezel

Advertentie nr.: 18010835

Stal Doorstap

Wuustwezel, Antwerpen
E-mail deze adverteerder advertentie was succesvol! Reageren is niet meer mogelijk.